Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruoka-allergeenit ja niiden hallinta -webinaari

19.1.2023 @ 12:30 - 14:00

Allergeenit aiheuttavat toistuvasti takaisinvetoja Suomessa. Allergeenit ovat ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergia- tai yliherkkyysreaktioita. Intoleranssilla tarkoitetaan muita yliherkkyysreaktioita kuin allergiasta johtuvia. Osa ruoka-aineista voi aiheuttaa intoleransseja eli kaikkien elimistö ei niitä siedä. Allergeenien hallintaosaaminen on tärkeä elintarviketurvallisuuden jatkuvan kehittämisen osa-alue.

Tammikuun webinaarissa 19.1.2023 klo 12.30-14, Teams, Foodwestin ravitsemusterapeutti sekä laadun ja tuotetiedon asiantuntijat kertovat ruoka-allergioista, allergeenipuhtauden hallinnasta sekä allergeenien ja niihin liittyvien väittämien deklaroinnista. Koulutuksen kohderyhmää ovat muun muassa yrityksen HACCP-tiimit, tuotekehitys, laatu, tuotetieto ja markkinointi.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Tiedot

Päivämäärä:
19.1.2023
Aika:
12:30 - 14:00