- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta Pohjois-Savossa
23.4.2019 @ 13:00 - 16:15
Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä ja kasvumahdollisuuksia lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita keskustelemaan kehittämistyöstä ja vaihtamaan kuulumisia valtakunnallisesta ja alueellisesta toiminnasta. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatiohankkeen järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.
Paikka: Savon ammattiopisto, Auditorio, Sammakkolammentie 2, Kuopio
Aika: 23.4.2019 klo 13.00 – 16.15, iltapäiväkahvit noin klo 14.30, lounasmahdollisuus ennen tilaisuutta Ravintola Savoniassa omakustanteisesti
Ohjelma
Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti
Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.
-
-
- Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke
- Paikallinen ruoka ammattikeittiössä nyt ja tulevaisuudessa,lähiruokalähettiläs Eeva Mertanen
- Lähiluomun näkymät, Anu Arolaakso Sakky/EkoCentria
- Ylämaankarjan ja kyytön erikoisluomulihan markkinoinnista, Arja Korhonen Savonia ammattikorkeakoulu
- European Region of Gastronomy, Kuopio Region 2020-2021, Ilona Sares ProAgria Pohjois-Savo/Maa- ja kotitalousnaiset
-
Tauko
Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke
Kaisa Kukkonen ja Jenni Stenius, Ruokavirasto
More than Honey – Muutakin kuin hunajaa
Anneli Salonen, Suomen Mehiläishoitajain Liitto ry
Superhyvä
Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy
Miten tästä jatkamme?
Ilmoittautumiset 15.4.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-pohjoissavo
Lisätietoja:
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus,
paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Marja Niskanen, ProAgria Pohjois-Savo ry/Maa- ja kotitalousnaiset, marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi, 0400 905 782