- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ravintolan hävikki hyödyksi! -webinaari
24.11.2020 @ 14:30 - 16:00
Näin myyt tai luovutat ravintolan tai ruokapalveluyksikön hävikkiä
Hävikin synnyn ehkäisy on tärkeintä, mutta aina hävikkiä ei voida estää. Euroopan jätteen vähentämisen viikolla järjestettävässä webinaarissa kuulet kokemuksia hävikin myynnistä ja luovuttamisesta ruoka-avuksi niin yksityisissä kuin julkisen sektorin ravintoloissa, sekä ruokapalveluyksiköissä kuten kouluissa.
Saat myös käytännön neuvoja siihen, mitä kannattaa huomioida ennen toiminnan aloittamista. Webinaarin yhteydessä esitellään Motivan ja MaRa ry:n 24.11.2020 julkaisema Hävikki hyödyksi! -julkaisu, joka sisältää selkeät vinkit hävikin myyntiin ja luovuttamiseen. Tule kuulolle ja ota hävikki haltuun.
Aika: Tiistai 24.11.2020, klo 14.30–16.00
Seminaarin järjestämisen mahdollistaa maa- ja metsätalousministeriö.