- This event has passed.
Ravinne- ja energiaomavaraisuus ruoantuotannossa -seminaari Knehtilän tilalla
14.10.2022 @ 12:00 - 16:00
Mitä omavaraisuus tarkoittaa ruoantuotannossa? Millainen on kiertotalouden mukainen ruokajärjestelmä? Mikä on kasvin- ja kotieläintuotannon roolit kestävässä ruoantuotannossa? Mikä on suomalaisen ruoantuotannon rooli globaalissa maailmassa?
Tervetuloa kuuntelemaan esityksiä ja keskustelemaan ruoantuotannon omavaraisuudesta ja mihin suuntaan suomalaista ruoantuotanto tulisi kehittää. Mukana Helsingin yliopiston tutkijat Kari Koppelmäki ja Juha Helenius sekä Wageningenin yliopistosta Hannah van Zanten, Katie Kennedy Freeman ja Rogier Schulte.
Aika: 14.10.2022 klo 12.00-16.00
Paikka: Knehtilän tila, Haapasaarentie 75, Hyvinkää
Merkitse tilaisuus jo kalenteriin! Tarkempi ohjelma julkaistaan pian.
Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.