Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Proteomiikka tutuksi -webinaari

10.11.2020 @ 15:00 - 16:00

Proteomiikka tutkimusmenetelmänä sekä sen käyttösovellukset

Tervetuloa tiistaina 10.11.2020 klo 15-16 Ruokalaakson ja Elintarviketieteiden seuran Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston järjestämään webinaariin, jossa tutustutaan proteomiikkaan tutkimusmenetelmänä sekä sen käyttösovelluksiin. Webinaari on maksuton.

15:00  Tilaisuuden avaus

 Mitä proteomiikka on? Proteomiikkatutkimus käytännössä, Mikko Laitaoja, Itä-Suomen yliopisto, kemian yksikkö

15:15   Miten Ruokalaakso edistää proteomiikan hyödyntämistä, Anna Kårlund, Itä-Suomen yliopisto, ravitsemustiede

15:30  Proteomiikkatutkimuksen verkostot, Otto Savolainen, Itä-Suomen yliopisto/Chalmers Mass Spectrometry Infrastructure

15:45  Yhteenvetokeskustelu –  Proteomiikan hyödyt elinkeinolle

Ilmoittautumiset 9.11.2020 klo 13 mennessä: https://webropol.com/ep/proteomiikka-tutuksi

Tiedot

Päivämäärä:
10.11.2020
Aika:
15:00 - 16:00