- Tämä tapahtuma on mennyt.
Palvelumuotoilu ja tuotekehitys -työpaja, Lappi
30.10.2020 @ 10:00 - 14:00
Asiakkaan ykkösvalinta – muotoile tuotteesi kilpailukykyisesti
Milloin? 30.10. klo 10-14
Työpajassa paalutetaan tie menestyvään ja kilpailukykyiseen tuotteeseen ja tuotekehitykseen. Tule mukaan ja muokkaa tuotteestasi asiakkaan ykkösvalinta!
Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/1D10464B020CA21E
Lähiruokaa asiakkaille uusilla tavoilla -hanke järjestää maksuttomia webinaareja ja työpajoja Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. Lähiruokayrittäjien työhyvinvointi, yritysten tuottavuus ja kyky sopeutua muutoksiin takaavat lähiruoan saatavuuden poikkeustilanteessa ja sen jälkeenkin. Hankkeella edesautetaan yrittäjien ja yritysten sopeutumiskykyä poikkeustilanteeseen. Lisäksi se vaikuttaa lappilaiseen ruokaturvaan vahvistamalla elintarviketurvallisuutta ja omavaraisuutta. Lähiruokaa asiakkaille uusilla tavoilla -hanke kestää vuoden 2020 loppuun ja on Lapin Ammattikorkeakoulun toteuttama ja sitä rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR) 64 661 eurolla.
Lisätietoja ja hankkeen tapahtumatallenteita voi tosiaan kysellä henna.kukkonen@lapinamk.fi / 040 585 2817.