- Tämä tapahtuma on mennyt.
Pakastekuivaus marjojen, vihannesten ja luonnontuotteiden jatkojalostuksessa
10.2.2021 @ 08:00 - 11.2.2021 @ 16:00
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman tuotantotoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen.
Aika 10.2.2021 klo 8 – 12 ja 11.2.2021 klo 13 – 16
Paikka Etäkoulutus Microsoft Teamsin kautta
Ohjelma 10.2.2021 klo 8 – 12
klo 8.00 Tervetuloa, esittäytyminen
Marja-Leena Hirvonen, projektiasiantuntija ELLI-hanke
Heli Pirinen, asiantuntija Idea Nature Oy
Mitä pakastekuivaus on ja miten se toimii?
- Käyttökohteet – elintarvikkeet, kosmetiikka, eläinten hoitovalmisteet ja rehut
- Laadunhallinta ja lainsäädäntö pakastekuivaamalla tuotteistettaessa
- Pakastekuivauksen plussat ja miinukset
- Pakastekuivatun valmisteen pakkaaminen ja säilyvyys
- Luomu ja pakastekuivaus
klo 12.00
Ohjelma 11.2.2021 klo 13 – 16
klo 13.00 Pakastekuivaus elintarvikkeiden tuotteistamisessa
- Marjojen, vihannesten, luonnon kasvien/kasvinosien ja sienien pakastekuivaus
- Hunajan ja siitepölyn pakastekuivaus
- Pakastekuivattujen raaka-aineiden käyttö elintarvikkeissa
klo 16.00
Tauot sopivissa väleissä.
Koulutuksen hinta 60 € sis. koulutuksen ja materiaalin.
Ilmoittumiset maanantaihin 8.2.2021 mennessä Anulle, anu.lavola@uef.fi
Lisätietoa hankkeesta osoitteessa www.ruokaketjuelli.fi ja www.facebook.com/ruokaketjuelli