- Tämä tapahtuma on mennyt.
Tervetuloa juhlimaan ruokamatkailua ja ruokamatkailukilpailun menestyjiä!
Tule vuoden herkullisimpaan tapahtumaan osallistumaan, verkostoitumaan, nauttimaan markkinatunnelmasta ja kuulemaan uutta. Ja mikä tärkeintä – nostamaan malja Suomen parhaille ruokamatkailutuotteille 2023.
Ilmoittaudu mukaan, sillä tästä et halua jäädä pois. Tilaisuuden emäntinä toimivat Hungry for Finland -toimijat Sini Garam ja Kristiina Adamsson. Haaga-Helian restonomiopiskelijamme ovat mukana tapahtuman järjestelyissä.
Aika: 30.11. klo 13–18.00
Paikka: Haaga-Helia AMK, Haagan kampus, Pajuniityntie 11, Helsinki, Valopiha
13.00 Tulethan jo paikalle: Festivaali ja ilmoittautuminen alkaa, etenemiseen alkuruoaksi evästä
13.30 Avauspuheenvuorot: Hungry for Finland Lab ja ruokamatkailuverkoston alueelliset ydinalueryhmät esittäytyvät
14.15 Nyt palkitaan: Maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah, Senior Director Kristiina Hietasaari Visit Finlandista ja Haaga-Helian rehtori Minna Hiillos palkitsevat ruokamatkailukilpailun 2023 parhaat ammattilais- ja opiskelijasarjassa. Erityisasiantuntija ja kilpailun puheenjohtaja Kirsi Viljanen, MMM, esittelee voittajat.
15.15 Markkinatunnelmaa ja maljoja: Festivaalin tapahtumatorilla on tarjolla opiskelijoiden tekemää kunnon pääruokaa. Torilla myös Saimaan alue, Varsinais-Suomi, pääkaupunkiseutu, Satakunta, kokkimaajoukkue, Young Chefs ja Hungry for Finland -hankkeet jne. Tule keskustelemaan, tutustumaan, maistelemaan ja heittämään verkkoja vesille!
16.15 Sitä uutta ja kehollistakin: Väitöskirjatutkija, lehtori Mona Eskola, Haaga-Helia amk: Tunne- ja aistikokemuksesta osana ruokamatkailutuotetta ja uutta luksusta
16.35 Vispataan ja vatkataan vastuullisesti: Lehtorit Rilla Engblom ja Antti Petteri Kurhinen, Haaga-Helia amk, houstaavat leppoisaa keskustelua vastuullisuudesta
17.05-17.20 Kansainvälistä reseptiä: Visit Finlandin Development Manager, Terhi Hook, kertoo ajankohtaiset kuulumiset ruokamatkailusta.
17.20 Vielä ei kannata lähteä, lupaus! Festivaalin kuorruttaa tietysti jälkiruoka.
18.00 Tilaisuus päättyy ja mukaanviemiset