- Tämä tapahtuma on mennyt.
Miten ruokahävikkiä hallitaan hyvinvointialueiden ruokapalveluissa?, Teams
8.11.2023 @ 14:00 - 15:30
Tervetuloa osallistumaan Wasteless Food Services in Finland -hankkeen järjestämään kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin!
Paneelikeskustelu (Teams-verkkotilaisuus) Ke 8.11.2023 klo 14-15.30
Ohjelma:
- Johdatus keskusteluaiheeseen:
- Hyvinvointialueet, tavoitteet ja toiminta
- Paneelikeskustelu:
- Miten ruokapalveluita tuotetaan hyvinvointialueilla? Millaisia
muutoksia, mahdollisuuksia ja ratkaisuja nähdään ruokahävikin hallinnassa?
Hannele Kivikangas, ruokapalvelupäällikkö, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Kirsi Ahosola, kehittämispäällikkö, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy
Minna Ahonen, ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö, Järvi-Saimaan Palvelut Oy
Tiina Yrjölä, Head of Food Services, Finland, Sodexo Oy
- Miten ruokapalveluita tuotetaan hyvinvointialueilla? Millaisia
Teams-osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ti 7.11., ilmoittaudu!
Tilaisuutta ei tallenneta. Voit tutustua aiempiin webinaaritallenteisiin täällä
Hanketta rahoitetaan Maa- ja metsätalousministeriön Ruokaketjun toiminnan edistämisen rahastosta, rahoituksen on myöntänyt Ruokavirasto.