- Tämä tapahtuma on mennyt.
Mission Zero Foodprint -hankkeen lopputapahtuma
24.11.2021 @ 09:00 - 12:00
Mission Zero Foodprint -hanke käynnistettiin 2019 loppuvuodesta tavoitteenaan edistää ravintola-alan hiilineutraaliutta. Reilun kahden vuoden aikana hankkeessa on yhteiskehitetty ja kokeiltu digitaalisia ratkaisuja ja toimintamalleja hiilijalanjäljen minimoimiseksi yhdessä ravintola-alan toimijoiden kanssa.
Tule mukaan hankkeen lopputapahtumaan kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja ravintolakentältä sekä oppimaan hankkeen kokemuksista ja tuotoksista!
Tapahtuma: Mission Zero Foodprint -hankkeen lopputapahtuma
Milloin: Keskiviikkona 24.11.2021 klo 9-12
Missä: Kaupungintalon aula, Tapahtumatori. Tapahtuma järjestetään hybridimallilla ja tilaisuuteen voi osallistua myös etänä.
Ohjelmassa:
- Inspiroivia ravintola-alan puheenvuoroja Suomesta ja maailmalta
- Hiilijalanjäljen laskenta ravintola-alalla: missä mennään?
- Kokemuksia ja oppeja kokeiluista ravintolakentän kanssa
- Parhaat käytännöt jakoon: Mission Zero Foodprint -työkirjan julkistus