- This event has passed.
Mission Positive Handprint -hankkeen aloitustapahtuma
4.4.2022 @ 15:30 - 18:00
Tule kuulemaan ravitsemisalan huipuilta miten ravintolat voivat olla vastuullisuuden edelläkävijöitä, ja miten muutos kohti kestävämpää ja hiilineutraalimpaa huomista tehdään! Mission Positive Handprint jatkaa Mission Zero Foodprint -hankkeen jalanjäljillä ravintola-alan vastuullisuuspolulla ja tärkeillä vastuullisuusteemoilla. Mission Positive Handprint -hanke tukee ravintoloiden vihreää siirtymää, ja tarjoaa ravintola-alan toimijoille avaimia muutoksen tueksi vertaisoppimisen, yhteiskehittämisen ja digitaalisten ratkaisujen avulla.
Aika: 4.4.2022 klo 15.30-18.00
Paikka: Dylan Marmoripiha, Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki tai striimaus verkossa
Ohjelma, lataa ohjelma pdf:nä
15.00 Ovet avautuvat, tarjolla pientä purtavaa
15.30 Ohjelma alkaa
- Tervetulotoivotus: Anne Turunen, projektipäällikkö
- Sesonkien kunnioittaminen, vastuullinen maailmankuva ja personoitu näkemys: Linnea Vihonen, chef+food designer
- Ilmastotekoja keittiössä: Sanna Mansikkamäki, toimittaja, Otavamedian food manager
- Verkostoitumista
- Mitä suomalaiset odottavat ravintoloiden vastuullisuudelta?: Heidi Huttunen, vastuullisuusasiantuntija, Kespro
- Tie vastuullisten raaka-aineiden ravintolaksi: Sasu Laukkonen, keittiömestari, Ora Restaurant
- Mission Positive Handprint esittäytyy
18.00 Tilaisuus päättyy
Juontajina Anikó Lehtinen ja Tomi Hiltunen. Odotamme linjoille myös kansainvälistä alan asiantuntijaa.
Tervetuloa!
Tilaisuus on maksuton. Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään 20.3.2022 klo 23.00 mennessä.