Metsäkeskus yhdessä Seinäjoen yliopistokeskuksen ja Turun yliopiston kanssa kutsuu sinut mukaan ideoimaan ja kehittämään metsästä saatavien luonnontuotteiden hyödyntämistä liiketoiminnassa.
Järjestämme kaksiosaisen työpajasarjan, joista ensimmäisessä kuulet metsästä saatavien luonnontuotteiden kaupallistamisen tuoreimmista uutisista, ja toisessa pääset mukaan ideoimaan kanssamme alan kasvua vauhdittavaa hankekokonaisuutta.
Miniseminaari: Metsästä saatavien luonnontuotteiden liiketoimintapotentiaali – mahdollisuudet ja haasteet
Torstai 16.2.2023 klo 12-15.30
Auditorio 3, Frami B, 1.kerros, Kampusranta 9B, 60320 Seinäjoki
Työpaja: Metsäluonnontuotealan kasvun avaimet – hankeaihioiden generointi
Perjantai 10.3.2023 klo 9-12
Kokoustila Siru & Bitti, Frami D-talo, 1.kerros, Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
Metsästä saatavilla luonnontuote -raaka-aineiden jalostuksella luodaan uutta liiketoimintaa mm. suomalaiselle metsästä pöytään -ketjulle. Alan kasvusta hyötyvät ketjun toimijat aina metsänomistajista elintarvikkeiden ja elämyspalvelujen markkinoijiin. Metsä- ja luonnontuotealan yhteistyö on jo tuottanut lupaavia liiketoimintamalleja, ja korkean jalostusasteen lopputuotteiden kysyntä kasvaa luoden liiketoimintamahdollisuuksia niin kotimaan markkinoille kuin vientiinkin.
Alan kasvupotentiaali on merkittävä, mutta toteutuakseen se vaatii rakenteellisia muutoksia tuotantoketjussa, sekä merkittävää panostusta tutkimukseen ja innovaatiotoimintaan.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset!