- Tämä tapahtuma on mennyt.
Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi, Etelä-Pohjanmaa
1.2.2023 @ 10:00 - 14:00
Tammi-maaliskuussa KORU-hankkeessa keskitytään asiakaslähtöisyyden huomioimiseen elintarvikealan yritysten toiminnassa. Työpajoissa keskitytään seuraaviin teemoihin:
- Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen aikana
- Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi
- Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn
- Tutustuminen tuotantotiloihin yritysvierailujen kautta
- Aistinvarainen arviointi työkaluna
- Yhteiskehittämisen menetelmät tuotekehityksessä
- Oppimista yritystarinoiden kautta
- Palvelumuotoilu, trendit, yrityksen brändi
Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi -kokonaisuus
1.2.2023, klo 10.00-14.00
15.2.2023, klo 10.00-14.00
Lisätietoja ja ilmoittautuminen!
KORU hanke tarjoaa mahdollisuuden päivittää elintarvikesektorin yrittäjien ja henkilöston osaamista Etelä-Pohjanmaalla. KORU koulutukset ovat osallistujille ilmaisia.
Asiakaslähtöinen projektikoulutus alkaa tammikuussa pureutumalla asiakastarpeen tunnistamiseen. Kuulemme asiantuntijaluentoja sekä yritysten tarinoita. Aiheisiin syvennytään ryhmäkeskustelujen ja –tehtävien kautta. Asiakaslähtöinen projektikoulutus jatkuu helmi- ja maaliskuussa, jolloin paneudutaan menetelmiin kilpailukyvyn parantamiseksi ja prosessimaiseen työskentelyyn.