- Tämä tapahtuma on mennyt.
Markkinoinnilla ja viestinnällä boostia lyhyisiin elintarvikeketjuihin, verkossa
15.3.2023 @ 09:00 - 12:00
Oletko tuottaja, vähittäismyyjä, tukkumyyjä tai onko sinulla yritys ravintola- tai elintarvikealalla? Koetko paikallisten tuotteiden ja tuottajien tukemisen sekä tuottajien tuomisen lähemmäksi kuluttajia tärkeäksi? Pohditko, millä tavoin saisit yrityksellesi lisää näkyvyyttä? Jos vastasit kyllä, niin tämä tapahtuma on sinua varten!
Tapahtumassa sinulla on mahdollisuus kuulla puheenvuoroja sosiaalisen median käytöstä osana yrityksen markkinointia ja viestintää sekä esittelyjä lyhyitä ruokaketjuja tukevista suoramyynnin alustoista. Voit myös tuoda esiin toimintaasi ja tutustua muihin yrityksiin, jotka ovat mukana lyhyisiin elintarvikeketjuihin liittyvässä toiminnassa. Tapahtuman aikana sinulla on myös mahdollisuus varata henkilökohtaisia tapaamisia yritysten ja osallistujien kanssa.
Yhteistyö ja verkostoitumistapahtuma järjestetään Brella online-alustalla keskiviikkona 15.3.2023 klo 9-12.
Ohjelma
9.00 Tervetuloa!
Päivi Töyli & Kaisa Vehmas
Markkinointi eri kanavissa
– Mitä yrittäjän pitää tietää somesta 2023 + trendejä ja kanavia?
– Sisällön merkitys somemarkkinoinnissa – mitä tehdään, kenelle tehdään, MIKSI tehdään?
– Miten yritys voi viestiä tehokkaasti somessa?
– Konkreettisia vinkkejä tehokkaaseen sisällöntuottamiseen
Mira Nyrhinen, Fano Oy
Miten hyödynnän somea tilani markkinoinnissa?
Tanja Kyckling, Hietalan luomutila
10-10.15 AgroBRIDGES-työkalut
10.15-11.15 Erilaiset suoramyyntialustat ja toimintamallit
- Uudenmaan Ruoka, Olli Repo
- Laari Lähiruokapiste, Laura Varjotie
- Pohjois-Savon ruoka, Samuel Svegin
- DeliPlate, Jouni Halkosaari
- Korjuu.com, Tommi A. Vuorenmaa
- REKO-toiminta, Thomas Snellman
- Forest Foody, Jenni Kähkönen
- Katsaus eurooppalaisiin ratkaisuihin
11.15-11.55 Matchmaking
10 min kahdenkeskisiä keskusteluja, jotka varataan Brella-alustalla
12.00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä agroBRIDGES ja Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio -hankkeet. Järjestäjät pidättävät oikeudet ohjelman muutoksiin.