- Tämä tapahtuma on mennyt.
Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja, Kausala
10.11.2023 @ 16:00 - 12.11.2023 @ 13:00
Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja elintarvikealanyrittäjille ja marjanviljelijöille. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan erilaisten marja- ja hedelmätuotteiden jatkojalostusta ruoka-artesaani Margot Wikströmin kanssa. Ohjelmassa tietoa artesaanikäsitteestä ja teoriaa sekä käytäntöä marja- ja hedelmäjalosteiden raaka-aineista, valmistuksesta ja säilyvyydestä. Erityisesti keskitytään seuraaviin tuotteisiin: hillo, marmeladi, hyytelö ja jokin juoma, esim. nektari.
Paikka: Lomakivi, Lomakiventie 4 A, 47400 Kausala
Aika: 10.-12.11.2023 pe klo 16 – su klo 13
Tilaisuuden järjestivät yhdessä Kestävä RuokaHäme -hanke, Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -hanke ja Artesaaniruoka pienten elintarvikeyritysten kilpailukyvyn vahvistajana -hanke. Lisätietoa: Suvi Malin, Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, p. 0400 682334, Suvi.Malin@proagria.fi