klo 11.00 Lounas Hotelli Mesikämmen (omakustanteinen) ja tutustumista esittelyständeihin seminaaritiloissa
12.00 Tilaisuuden avaus & SUVI -hankkeen esittely, Paula Erkkilä, toiminnanjohtaja, Kuudestaan ry
Tervetuloa Ähtäriin! – katsaus alueen luontomatkailuun, Jarmo Pienimäki, kaupunginjohtaja, Ähtärin kaupunki ja Arja Väliaho, toimitusjohtaja, Ähtärin Eläinpuisto Oy
Maa- ja metsätalousvaliokunnan terveiset – metsien käyttö, metsästys ja riista, Mikko Savola, kansanedustaja
Metsäluonnontuotteet, Marko Ämmälä, yrityspalvelujen johtava asiantuntija, Metsäkeskus
Kuusenkerkkää, tervaa ja mitä muuta? – Käsityöläisoluiden suunnittelu & valmistus, Mallaskuun Panimo Oy
Viljakin tarvitsee mausteita! – Luonnontuotteiden käyttö & saatavuus alkoholin valmistuksessa, Kyrö Distillery Company
14.45 Siirtyminen Pandatalolle kahville
15.15 Ruuanvalmistusta riistasta ja luentoa luonnontuotteiden käytöstä, Markus Maulavirta, keittiömestari & eräopas http://maulavirta.fi/
17.30 Ensimmäinen päivä päättyy, illallinen (vapaaehtoinen, omakustanteinen)
Torstai 4.11.
8.00 Aamiainen osallistujille ilmainen. Verkostoitumista & ständeihin tutustumista.
9.00 Luonnontuotteiden hyödyntäminen ruuanvalmistuksessa, ravinto- ja hivenaineet, Väinö Poikalainen, emer. professori, Teadus & Tegu OÜ
Montun pohjalta kaupan hyllylle! Vanha maatila herätetään uuteen eloon kehittämällä luonnontuotteista liikentoimintaa. Visa Törmälä, yrittäjä Saarijärveltä https://nordicforyou.fi
Mausta lautasesi metsällä, – elämyksiä, tarinoita ja persoonallisuutta ruokailuun, Jani Unkeri, yrittäjä, Ravintola Juurella ja Äärellä
Loppukeskustelu, Risto Lauhanen, erityisasiantuntija, tki, SeAMK
12.00 Lounas (omakustanteinen)
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus tutustua lähialueen luonnontuotealan yrittäjien ja hankkeiden ständeihin. Ohjelmaan saattaa tulla vielä muutoksia ja tarkennuksia.
Seminaarin järjestää SUVI – liiketoimintaa luonnontuotteista -hanke. Järjestelyissä huomioidaan vallitsevat koronarajoitukset ja -ohjeet.