Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luonnontuotteiden (metsämarjat, sienet ja villiyrtit) uusia mahdollisuuksia elintarvikealalla, Päijät-Häme

6.9.2023 @ 12:30 - 16:00

Tervetuloa seminaariin kuulemaan ajankohtaista tietoa metsämarjojen, sienten ja villiyrttien hyödyntämisestä elintarvikealalla. Ohjelmassa esitykset luonnontuotealan toimintaohjelmasta sekä uudesta menetelmästä, esim. marjojen makujen uuttamiseen. Lisäksi mielenkiintoiset yritysten puheenvuorot luonnontuotteiden käytöstä, verkostoitumista ja keskustelua.

6.9. klo 12:30 – 16:00

Ilmoittautuminen viimeistään 29.8.2023: https://www.lyyti.in/Luonnontuotteiden_uusia_mahdollisuuksia_elintarvikealalla_3059

Kohderyhmä: elintarvikealan yritykset, hanketoimijat, tutkijat, opettajat ja opiskelijat, ravintolat, ruokapalvelut, luonnontuotteiden kerääjät

Paikka: Lahden yliopistokampus, Niemenkatu 73, 15140 Lahti, Aalto-auditorio

Ohjelma:

12.30 -13.00 Luonnontuotealan toimintaohjelma ja alan hanketoiminta, projektipäällikkö Juha Rutanen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, Seinäjoki
13.00-13.20 Uusi menetelmä uniikkien makujen kehittämiseen, Business Champion Ilkka Pajari, ULMARA-hanke, LAB/LUT/Business Finland
13.20-13.30 kysymyksiä ja keskustelua
13.30-13.45 Luonnontuotteiden käyttö yrityksessäni, yrittäjä Virpi Petäjämäki, Virpin keittiö Oy
13.45-14.00 Luonnontuotteiden käyttö ravintolassa, keittiöpäällikkö Niko Nyman, Ravintola Taivaanranta
14.00-14.30 kahvitauko, verkostoituminen
14.30-15.45 työpajatyöskentely
15.45-16.00 loppuyhteenveto

Järjestämme syksyn 2023 aikana vielä kaksi muuta seminaaria: 10.10. aiheena kotimaiset kasviproteiinit ja 1.11. viljat, näiden tilaisuuksien tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Tilaisuuden järjestävät Helsingin yliopisto ja Lahden Yliopistokampus

Seminaari on osa Innovaatiolaboratorio kestävälle ja terveelliselle ruualle -hanketta, jota rahoittaa Päijät-Hämeen liitto AKKE-rahoituksen kautta.

Tiedot

Päivämäärä:
6.9.2023
Aika:
12:30 - 16:00