Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luonnontuotealan laatuosaaminen: lainsäädäntö, elintarvikevalvonta ja Luomu2020, Joensuu

19.3.2020 @ 09:00 - 15:00

Tilaisuus toteutetaan etäyhteyden kautta!

Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö ja aikataulu hankkeen sivuilta: https://www.riveria.fi/riveria/hankkeet-ja-kehittamistoiminta/kaynnissa-olevat-hankkeet/elinkeinoa-ja-liiketoimintaa-ruokaketjussa-elli-hanke/

Tiedot

Päivämäärä:
19.3.2020
Aika:
09:00 - 15:00