- Tämä tapahtuma on mennyt.
Luomututkimuksen ajankohtaista -webinaari, osa 1
3.3.2022 @ 15:00 - 16:00
Luomuinstituutti järjestää keväällä neljä webinaaria luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Webinaarisarja jatkuu syksyllä.
Kaikkiin webinaareihin pääset samasta Zoom-linkistä, lisäksi voit katsoa tallenteen kahden viikon ajan Luomuinstituutin verkkosivuilta.
Luomuinstituutin webinaarisarjan Zoom-linkki
- to 3.3.2022 klo 15-16
- Food Innovation and Entrepreneurship at the Crossroad of Sustainability, Silvia Gaiani, Helsingin yliopisto,
- Onko luomu uudistavaa viljelyä? Heli Lehtinen, Helsingin yliopisto
- to 24.3.2022 klo 15-16
- Stakeholder and consumer views towards animal welfare-enhancing practices in organic pig and poultry production: insights from the PPILOW survey, Jarkko Niemi, Luke,
- FreeBirds – Free range use in organic poultry, Stefan Gunnarsson, SLU
- ke 20.4.2022 klo 15-16
- Viljelyjärjestelmän ja muiden tekijöiden vaikutuksista peltomaan pieneliöyhteisöihin, Krista Peltoniemi, Luke
- Tavanomaisen – ja luomuviljelykierron pitkäaikaisvaikutuksen maan orgaanisen aineksen määrään ja laatuun eri maasyvyyksissä, Anna-Reetta Salonen, Helsingin yliopisto
- ke 11.5.2022 klo 15-16
- llmastohuoli luomuruokavalinnan taustalla – kuluttajien näkemyksiä Suomesta ja Venäjältä, Jaana Sorvali, Luke
- Luonnon monimuotoisuusvaikutuksen arvioiminen maataloustuotteiden elinkaariarvioinnissa, Merja Saarinen, Luke
Tutustu päivien ohjelmasisältöön tarkemmin!