- Tämä tapahtuma on mennyt.
Luomutuottajien ja -yrittäjien kokemuksia ammattikeittiömarkkinoista, Teams
Tervetuloa vaihtamaan kokemuksia luomutuotteiden tuottamisesta ja yhteistyöstä ammattikeittiöiden kanssa!
Tilaisuudessa pääset kuulemaan kahden eri yrityksen polusta luomutoimittajaksi ruokapalveluille. Miten idea on lähtenyt liikkeelle ja miten toiminnan suunnittelussa on edetty?
Aika: pe 8.9. klo 13-14.30
Paikka: Teams
Ohjelma:
* Luomuhedelmätuotteiden matka ammattikeittiöihin, Panu Hiekkala, Pohjolan Hedelmä
* Luomurypsiöljyn saatavuus ja ammattikeittiömarkkinoiden kehittäminen, Alavuden Öljynpuristamo
Tilaisuuteen on varattu aikaa myös keskustelulle ja kokemusten vaihdolle.
Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.
Luomutuottajien ja -yrittäjien kokemuksia ammattikeittiömarkkinoista -tilaisuuden järjestää valtakunnallinen Luomutetaan ruokapalvelut -hanke, jonka tavoitteena on koko luomuketjun mittainen yhteistyö sekä luomun käyttöönottomallin tutuksi tekeminen ruokapalveluissa. Samanaikaisesti edistetään luomutuotteiden saatavuutta ammattikeittiöille kehittämällä koko luomuketjun yhteistyötä. Luomutetaan ruokapalvelut –hanketta toteuttavat Savon koulutuskuntayhtymä, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Pro Luomu. Hanketta rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.