- Tämä tapahtuma on mennyt.
Luomutuottajien ja -yrittäjien kokemuksia ammattikeittiömarkkinoista, Teams
8.9.2023 @ 13:00 - 14:30
Tervetuloa vaihtamaan kokemuksia luomutuotteiden tuottamisesta ja yhteistyöstä ammattikeittiöiden kanssa!
Tilaisuudessa pääset kuulemaan kahden eri yrityksen polusta luomutoimittajaksi ruokapalveluille. Miten idea on lähtenyt liikkeelle ja miten toiminnan suunnittelussa on edetty?
Aika: pe 8.9. klo 13-14.30
Paikka: Teams
Ohjelma:
* Luomuhedelmätuotteiden matka ammattikeittiöihin, Panu Hiekkala, Pohjolan Hedelmä
* Luomurypsiöljyn saatavuus ja ammattikeittiömarkkinoiden kehittäminen, Alavuden Öljynpuristamo
Tilaisuuteen on varattu aikaa myös keskustelulle ja kokemusten vaihdolle.
Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.
Luomutuottajien ja -yrittäjien kokemuksia ammattikeittiömarkkinoista -tilaisuuden järjestää valtakunnallinen Luomutetaan ruokapalvelut -hanke, jonka tavoitteena on koko luomuketjun mittainen yhteistyö sekä luomun käyttöönottomallin tutuksi tekeminen ruokapalveluissa. Samanaikaisesti edistetään luomutuotteiden saatavuutta ammattikeittiöille kehittämällä koko luomuketjun yhteistyötä. Luomutetaan ruokapalvelut –hanketta toteuttavat Savon koulutuskuntayhtymä, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Pro Luomu. Hanketta rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.