- Tämä tapahtuma on mennyt.
Luomusta kilpailuvaltti! -webinaari
25.11.2020 @ 15:00 - 16:00
Miten voi hyödyntää luomun käyttöä ravitsemispalveluiden markkinoinnissa? Ovatko asiakkaat kiinnostuneita luomusta?
Keskiviikko 25.11.2020 klo 15-16
KURVI-hankkeen Luomusta kilpailuvaltti! -webinaarissa kerrotaan luomuviestinnästä ja asiakkaiden kiinnostuksesta luomuun. Tilaisuudessa esitellään Luomua ravintola -palvelu ja kuullaan mitä yrittäjä hyötyy palvelusta.
Ohjelma:
- Tervetuloa, projektipäällikkö Taina Harmoinen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, KURVI – Kumppanuudella ruokasektorille vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta -hanke
- Miten viestiä asiakkaille luomun käytöstä luotettavasti? Ovatko ravintola-asiakkaat kiinnostuneita luomusta? Luomua ravintola -palvelun esittely, projektipäällikkö Anu Arolaakso, EkoCentria, Savon koulutuskuntayhtymä
- Luomua ravintola -palvelun edut yrittäjälle, ravintolayrittäjä Juha Ollila, Härmän Rati
- Kysymyksiä ja keskustelua