- This event has passed.
Luomuelintarvikkeita kaupan hyllylle – ideoita uusiksi tuotteiksi
12.3.2021 @ 09:00 - 11:30
Webinaarissa kerrotaan luomubuumihankkeessa tuloksista ja luomutuotteista kehitetyistä konsepteista. Webinaari on tarkoitettu uusia luomutuotteita ideoiville ja nykyisten tuotteiden kehittämistä pohtiville.
Aika: 12.3.2021 klo 9.00-11.30
Webinaari toteutetaan Zoom-sovelluksella. Klikkaa linkkiä ja liity Zoomilla jos olet asentanut sovelluksen tai voit liittyä Google Chrome-selaimen kautta.
Webinaarin linkki: https://helsinki.zoom.us/j/68842400332
Webinaarissa kuullaan Luomubuumi-hankkeen tuloksista sekä luomutuotteiden markkinatilanteesta. Nyhtökauran kehittäjä ja Helsingin yliopiston työelämäprofessori Reetta Kivelä kertoo, kuinka syntyvät ideat uusiin ruokatuotteisiin tai tuoteparannuksiin. Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu ry, valottaa luomutuotteiden kulutusta sekä kaupan ja kuluttajien toiveita luomutuotteiden osalta. Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus, ja Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-intituutti, esittelevät Luomubuumi-hankkeessa kehitettyjä luomutuotekonsepteja. Juha Raininko, Rainingon luomutila, puhuu kokemuksistaan yrittäjänä ja tuotekehittäjänä. Webinaarin puheenjohtajana on Sari Iivonen, Luomuinstituutti. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille luomutuotteista kiinnostuneille.
Tervetuloa kuuntelemaan!
Luomubuumi-hankkeen tuotokset ovat Luomuinstituutin Luomubuumi-hankkeen verkkosivulla
Webinaarin ohjelma
9.00 Tervetuloa webinaariin!
9.05 Ruokainnovointi. Reetta Kivelä, Helsingin yliopisto, työelämän professori.
9.30 Luomumarkkinat päivittäistavarakaupoissa: Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu ry.
10.20 Luomubuumi hankkeen tuloksia: Markkina-aukot ja tuotekonseptit.
Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti ja Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus
10.50 Miten voidaan kehittää yhteistyötä ja edistää tutkimusta? Yrittäjän puheenvuoro.
Juha Raininko, Rainingon luomutila.
11.10 Loppukeskustelu