- Tämä tapahtuma on mennyt.
Luomubuumi – lisää luomutuotteita -työpaja Seinäjoella
19.11.2019 @ 12:00 - 16:00
Trendi- ja markkinatietoa ja tuotekehitysideoita elintarvikeyrityksille!
Kasvava luomukysyntä tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia kaikille elintarvikealan toimijoille. Työpajassa kerrotaan millaisia markkina-aukkoja selvityksen perusteella luomulle löytyy kotimaan päivittäistavarakaupasta ja esitellään ulkomaisia trendejä ja tuotetarjontaa sekä ideoidaan uusia tuotteita ja keskustellaan yritysten tuotekehitystarpeista.
Aika: 19.11.2019 klo 12.00-16.00
Paikka: Frami rakennus F, Kampusranta 11, Seinäjoki
Ohjelma:
12.00-12.30 Tervetuloa työpajaan! Luomubuumi-hankkeen ja osallistujien esittely (oma tuote mukaan)
Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti ja Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus
12.30-13.00 Markkina-aukkoja luomutuotteille päivittäistavarakaupoissa
toiminnanjohtaja Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu
13.00-13.15 Ruokavirasto neuvoo ja opastaa pk-yrityksiä
ylitarkastaja Kaisa Kukkonen ja ylitarkastaja Katja Pethman, Ruokavirasto
13.15-14.00 Ruoka-alan trendit ja ideoita tuotekehitykseen
kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy
14.00-14.30 Kahvitauko ja tutustumista tuotenäyttelyyn
14.30-15.00 Yrityksen puheenvuoro: Kuinka tulimme nykyisiin tuotteisiin ja mitä jatkossa
toimitusjohtaja Tiina Aittolampi, Nature Paavola Oy
15.00-16.00 Ideointia uusiksi tuotteiksi sekä konsepteiksi ja keskustelua tuotekehitystarpeista
fasilitaattorina kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy
Tervetuloa!
Tarkempi ohjelma ja lisätietoja (pdf)
Ilmoittaudu tapahtumaan 11.11.2019 mennessä https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/100269/lomake.html
Lisätietoja: Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, riitta.kaipainen@helsinki.fi, 044 3084569
Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus, maarit.maki@luke.fi, 0295326374
Anna Tall, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, anna.tall@seamk.fi, 040 830 2136