- Tämä tapahtuma on mennyt.
Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan -webinaari
ke 10. huhtikuun @ 13:30 - 15:00
Tarjolla monipuolinen kattaus kotimaisen kalan käytöstä muun muassa kuluttajien ajatuksia, kalan ravitsemuksellista roolista ja ammattikeittiökyselyn tuloksia.
Milloin? 10.4.2024 klo. 13.30–15.00
Kenelle? Ammattikeittiöiden toimijat, kuntien edustajat, kala-alan yrittäjät sekä kaikki muut tahot, joita kotimaisen kalan käytön lisääminen kiinnostaa
Ohjelma ja ilmoittautuminen? Liitteessä webinaarin ohjelma sekä linkki ilmoittautumissivulle.
Suoraan Teams Webinaarin ilmoittautumissivulle.
Järjestäjät: Innovaatio-ohjelma Blue Products 3.0, Maa- ja metsätalousministeriö, Turun yliopisto, Pro Kala ry