- Tämä tapahtuma on mennyt.
Lihajatkojalosteita Artesaaniruokakriteerein -työpaja, Etelä-Savo
20.10.2023 @ 09:00 - 22.10.2023 @ 15:00
Lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. Kolmen päivän aikana kokeilemme ja valmistamme erilaisia lihajatkojalosteita, arvioimme näitä ja käymme keskustelua lihatuotteiden kehittämisestä. Jos mahdollista, niin työpajakokeiluissa käytetään osallistujien omia raaka-aineita. Asiantuntijoina ja ohjaajina työpajassa mm. saksalainen makkarantekijä Gero Geick ja ravintola-alan ammattilaisia.
20.-22.10.2023 Mikkelissä
Lisätietoja: Sanna Lento-Kemppi p. 050 4766 028 sanna.lento-kemppi[at]maajakotitalousnaiset.fi
Työpaja järjestetään osana RUOTO -hanketta (Ruokaklusterin toiminnallistaminen)