Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lihajatkojalosteita Artesaaniruokakriteerein -työpaja, Etelä-Savo

20.10.2023 @ 09:00 - 22.10.2023 @ 15:00

Lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. Kolmen päivän aikana kokeilemme ja valmistamme erilaisia lihajatkojalosteita, arvioimme näitä ja käymme keskustelua lihatuotteiden kehittämisestä. Jos mahdollista, niin työpajakokeiluissa käytetään osallistujien omia raaka-aineita. Asiantuntijoina ja ohjaajina työpajassa mm. saksalainen makkarantekijä Gero Geick ja ravintola-alan ammattilaisia.

20.-22.10.2023 Mikkelissä

Lisätietoja: Sanna Lento-Kemppi p. 050 4766 028  sanna.lento-kemppi[at]maajakotitalousnaiset.fi

Työpaja järjestetään osana RUOTO -hanketta (Ruokaklusterin toiminnallistaminen)

Tiedot

Alkaa:
20.10.2023 @ 09:00
Loppuu:
22.10.2023 @ 15:00