- Tämä tapahtuma on mennyt.
Lähiruoan ja kotimaisen ruoantuotannon tilanne ja merkitys kestävässä ruokajärjestelmässä
Millainen merkitys lähellä tuotetulla ruoalla on ruokajärjestelmän kestävyyden näkökulmasta? Entä miten kestävämpää ruokajärjestelmää voidaan rakentaa, ja mitkä tekijät sitä hidastavat? Aiheesta keskustelemassa viljelijä ja sometähti Anne-Mari Tarkkio eli Amski, tutkijatohtori Irene Kuhmonen ja lähiruoka-asiantuntija ja Reko-ruokarengas aktiivi Eeva Ylinen. Tilaisuuden vetävät Johanna Leino Suomen Itämeri-instituutista ja Maili Marjamaa Pirkanmaan liitosta. Keskustelutilaisuus maanantaina 2.9.2024 klo 18–19.30 pääkirjasto Metson Lehmus-salissa.
Tapahtuma striimataan Metso STUDIOn toimesta ja sitä voi seurata myös etänä Tampereen kaupunginkirjaston YouTube-kanavalla. https://www.youtube.com/@TampereenKirjasto
Vapaa pääsy, tervetuloa! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupunginkirjasto ja We make transition! -hanke