Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Laatujärjestelmät ruoantuotannossa – mahdollisuudet ja haasteet ruokaturvalle, Helsinki

21.11.2022 @ 17:30 - 20:00

Uudenmaan Agronomit järjestää yhteistyössä Food and Forest Development Finland – FFD:n kanssa 21. marraskuuta Laatujärjestelmät ruoantuotannossa -tilaisuuden.

Tilaisuus järjestetään MTK:n tiloissa osoitteessa Simonkatu 6, Helsinki. Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta 17.11.2022 mennessä: https://www.lyyti.in/Laatujarjestelmat_ruoantuotannossa__mahdollisuudet_ja_haasteet_ruokaturvalle_5101

Ohjelma 21.11.2022 klo 17.30-20

  • Avaussanat – Tiina Huvio, FFD:n toiminnanjohtaja
  • Laadunvarmennuksen ja laatujärjestelmien merkitys ruokaturvassa – Pirkko Suhonen, konsultti, Puutarhanaisten puheenjohtaja ja FFD:n hankekummi
  • Laatujärjestelmien implementointi Suomessa ja Tansaniassa  – Anne Piirainen, Puutarhaliiton GLOBALG.A.P. ja GRASP -valmennus vastaava ja FFD:n hankekummi
  • Laatujärjestelmäkoneiston kustannus – saako tuottaja panostuksensa takaisin – Timo Taulavuori, Puutarhaliiton toimitusjohtaja
  • Alkuperä- ja pakkausmerkinnät ruokaturvan edistäjinä – Heidi Siivonen, MTK:n Ruokamarkkina-asiantuntija
  • Yhteistä keskustelua
  • Loppupuheenvuoro – Niina Kangas, Uudenmaan agronomit
  • Vapaata keskustelua

Tervetuloa!

Tapahtuma FFD:n nettisivuilla:

https://www.ffd.fi/ajankohtaista/seminaari-laatujrjestelmt-ruoantuotannossa-mahdollisuudet-ja-haasteet-ruokaturvalle-10-10-2022

Tiedot

Päivämäärä:
21.11.2022
Aika:
17:30 - 20:00