- This event has passed.
Kumppanuusmaatalouden aloittaminen – myyntikanavana myös ammattikeittiöt
5.5.2021 @ 12:00 - 15:00
Tervetuloa mukaan kaikki asiasta kiinnostuneet sekä erityisesti tuottajat ja kumppanuusmaataloutta jo harjoittavat tahot!
Ohjelma (muutokset mahdollisia) 05.05.2021, klo 12.00-15.00
Zoom-webinaari, linkki lähetetään ilmoittautuneille
12.00 Tervetuloa! Kumakka-, Ruokeva- ja Avaimet yrittäjyyteen -hankkeiden tervehdykset
Ensimmäisen kesän kokemuksia tuottajalähtöisen toiminnan aloittamisesta
- Niipalan tila, Mikko Niipala, Hollola
- Keskikosken tila, Tuula Lievonen, Siikajoki
Keskustelua ja venyttelytauko
13.20 Yhteistyö ammattikeittiöiden kanssa ja kokemuksia toiminnan aloittamisesta, Heidi Hovi-Sippola, Green City Farm
Kommenttipuheenvuoro: Jenny ja Jussi Kurkela, ravintola Ostroferia
Miten kumppanuusmaatalous kiinnostaa kuluttajia? – valtakunnallisen kyselyn tuloksia, Hannele Suvanto ja Leena Viitaharju, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
Keskustelua
15.00 Webinaari päättyy
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 3.5.2021: ilmoittautuminen
Järjestäjät ja lisätietoja:
Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Oulu, Soila Hiltunen, soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 0400 182 584
Avaimet yrittäjyyteen -hanke, ProAgria Oulu, Minna Paakkola, minna.paakkola@proagria.fi, p. 043 827 2996
Kumakka – kumppanuusmaataloudella kestävyyttä, kilpailukykyä ja maatalouden kannattavuutta -hanke, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Ritva Mynttinen, ritva.mynttinen@helsinki.fi, p. 044 590 6832
Lisätietoja kumppanuusmaataloudesta: www.kumppanuusmaatalous.fi
Webinaari on maksuton. Yhteystietoja ei käytetä kaupalliseen markkinointiin.