- Tämä tapahtuma on mennyt.
Koronaviruspandemian vaikutukset hygieniakäytäntöihin -webinaarisarja
5.11.2020 @ 14:30 - 16:00
Koronaviruspandemian vaikutuksen hygieniakäytäntöihin -tapahtuma on kaksiosainen. Voit osallistua kumpaankin tai vain toiseen osaan. Osat toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina.
Ohjelma 29.10.
14.30 Tilaisuuden avaus
Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina Läikkö-Roto, Valio, ETS:n Elintarvikehygienian jaoston puheenjohtaja
14.35 Atrian tavoitteet ja toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemisessä
Vastuullisuus-, laatu- ja tuoteturvallisuusjohtaja Merja Leino, Atria Oyj
15.15 Koronakriisi ravintoloissa ja tulevaisuuden trendit
Varatoimitusjohtaja Veli-Matti Aittoniemi, MaRa ry
Ohjelma 5.11.
14.30 Tilaisuuden avaus
Ruokaturvallisuuden erityisasiantuntija Gun Wirtanen, SeAMK Ruoka, ETS:n Elintarvikehygienian jaoston jäsen
14.35 Koronakriisin vaikutukset ja toimenpiteet vähittäiskaupoissa
Elintarvikeasiantuntija Anna Salminen, Päivittäistavarakauppa ry
15.15 Miten viruksia tuhotaan pinnoilta
Mikrobiologian professori Per Saris, Helsingin yliopisto
Tervetuloa mukaan Elintarviketieteiden Seuran Elintarvikehygienian jaoston webinaarisarjaan!
Webinaarit ovat maksullisia. Hinnat ja ilmoittautuminen Lyytissä.