- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää, Seinäjoki
pe 19. huhtikuun @ 12:00 - 16:00
Tervetuloa Seinäjoelle pe 19.4. klo 12-16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta.
Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälki-laskenta kertoo suomalaisista raaka-aineista ja miten kuluttajat suhtautuvat vaatimuksiin kestävämmistä valinnoista? Minkälaisia tuloksia syntyy hiiliviljelyllä?
Paikka: Frami B, auditorio (Kampusranta 9B)
Ohjelma
Kuinka Suomeen luodaan uusi kestävä ruokajärjestelmä?
Liisa Pietola, Sitra
Kotieläintuotanto ja biodiversiteetti
Teija Paavola, Atria
Hiiliviljelyllä kasvukuntoa ja tulosta
Veli-Pekka Aila, hiiliviljelijä
Mitä luontojalanjälkilaskenta kertoo?
Jasmine Savallampi, LUT
Kuluttajat ja kestävät valinnat
Harri Luomala, Vaasan yliopisto