Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kestävyys & tuotekehitys -webinaari

ke 13. marraskuun @ 10:00 - 11:15

Mitkä ovat kestävän tuotekehityksen avaintekijät elintarvikealalla? 

Tapahtumassa käsitellään kestävän kehityksen periaatteita ja käytännön toimia. Puhumme kestävästä raaka-aineiden valinnasta sekä hankinnasta ja toimitusketjun läpinäkyvyydestä ympäristövaikutusten huomioimiseksi tuotekehityksessä.

Lisäksi käsittelemme ympäristöystävällisessä pakkaussuunnittelussa huomioitavia asioita ja teknologian tuomia mahdollisuuksia kestävyystavoitteiden parantamisessa. Tapahtuma tarjoaa arvokasta tietoa vastuullisten valintojen tekemisestä tuotekehitysprosessissa.

Liity mukaan oppimaan, miten kestävyys näkyy jo nyt elintarvikealalla – aina raaka-aineiden hankinnasta tuotteen elinkaariarviointiin asti.

Milloin? 13.11.2024, klo 10.00–11.15

Ilmoittaudu webinaariin 7.11.2024 mennessä.

Ohjelma:

10.00 Tervetuloa!

Piia Mikonsaari, projektipäällikkö, KISMET Sustainable Environments -hanke, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

10.05–10.45 Mitkä ovat kestävän tuotekehityksen avaintekijät elintarvikealalla?

Tomi Helin, elintarvikeasiantuntija, Kehitysyhtiö SavoGrow Oy

10.45–11.00 Kestäviä toimintatapoja elintarvikealan yrityksen arjessa

Joni Aisla, yrittäjä, Vaittilan Marjatila

11.00–11.15 Puhtaat marjat pussissa – vastuullisuusperiaatteet marjayrityksen toiminnassa

Heidi Kumpulainen, vastuullisuus- ja tuotekehitysjohtaja, Pakkasmarja Oy

Tilaisuuden järjestää KISMET – Sustainable Food Environments – hanke, jota rahoittaa Interreg Baltic Sea Region ja se on Euroopan unionin osarahoittama. Lue lisää KISMET-hankkeesta täällä.

Tiedot

Päivämäärä:
ke 13. marraskuun
Aika:
10:00 - 11:15