Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kestävän gastronomian huippuseminaari Helsingissä

24.9.2019 @ 08:00 - 16:15

Kestävän gastronomian huippuseminaariin, joka pidetään 24.9. Perho Liiketalousopiston Malmin kampuksella. Seminaarin teemoina ovat tänä vuonna SporttiGastronomia ja ilmastoystävällinen ruoka.

Seminaarin asiantuntijat edustavat laajasti gastronomista, ravitsemuksellista ja ekologista osaamista. Mukana mm. Matthew Orlando, Henri Alén ja Sikke Sumari!

Asian lisäksi tarjoamme herkullista ruokaa omalta pellolta, mahdollisuuden tutustua kampuksemme vieressä sijaitsevaan kaupunkipeltoomme, Green City Farmiin, ja tietysti verkostoitua ravitsemus-, ravintola- ja liikunta-alan asiantuntijoiden kanssa. Voit valita joko puolikkaan päivän tai osallistua koko päivän ohjelmaan.

Kestävän gastronomian huippuseminaari

Paikka: Perho Liiketalousopisto, Malmin kampuksen auditorio ti 24.9.2019  klo 8.30-16.15, Vanha Helsingintie 13, 00700 Helsinki

Herkullista ja ilmastoystävällistä lähiruokaa aktiivisille ihmisille

Vastuullisuus ja ruoka kulkevat käsikädessä!

Seminaarissa kohtaavat kulinarismin asiantuntijat ravintoloiden keittiöistä ja liikkujan ruokavaliota tutkivat ravitsemusasiantuntijat. Vastuullisessa ruokavaliossa yhdistyvät terveellisyys, eettisyys ja hyvä maku. Tekemämme ruokavalinnat ja kierrättäminen vaikuttavat hyödyllisesti ympäristöön ja sitä kautta hyvinvointiimme.

Kestävästi tuotettu lähiruoka kasvattaa suosiotaan laatutietoisten ravintola-asiakkaiden lautasilla. Miten ravinto tukee liikkujan kokonaisvaltaista hyvinvointia?

Kestävästä gastronomiasta, hyvinvoinnista ja kiertotaloudesta puhuvat  mm. kööpenhaminalainen ravintoloitsija, keittiömestari Matthew Orlando ja ruokakulttuurin professori Mari Niva Helsingin yliopistosta. Ja seminaarin alusta loppuun juontajanpuikoissa ovat ravintoloitsijat Sikke Sumari (Sikke’s) ja Henri Alén (Ultima).

Tervetuloa huippuseminaariimme kuulemaan alansa huippuasiantuntijoita ja oivaltamaan kestävästi tuotetun ruoan rooli osana yksilön ja yhteisön sekä yrityksen vastuullista toimintaa ja hyvinvointia!

Ohjelma kokonaisuudessaan ja liput myynnissä: https://perho.fi/kestavan-gastronomian-huippuseminaari-2019-green-city-farm/

 

Liput

Kokopäivä 8.30-16.15

140 eur + alv 24 % (sis. ohjelman, peltokierroksen Perho Liiketalousopiston Green City Farmilla, lounaan ja taukotarjoilun)

Aamupäivä 8.30-13.15

80 eur + alv 24 % (sis. kevyttä aamupalaa, ohjelman, peltokierroksen Perho Liiketalousopiston Green City Farmilla ja lounaan)

Iltapäivä 12.15 – 16.15

80 eur + alv 24 % (sis. peltokierroksen Perho Liiketalousopiston Green City Farmilla, lounaan, ohjelman ja taukotarjoilun)

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Varaa liput tästä linkistä: https://perho.mygemilo.com/registration_list/signup/1193

Tiedot

Päivämäärä:
24.9.2019
Aika:
08:00 - 16:15