- Tämä tapahtuma on mennyt.
Keski-Suomen ruokavientiklubi II, Jämsä
Tilaisuus on ruokavientiä tekeville tai suunnitteleville yrittäjille, joka hakevat liiketoiminnan kasvumahdollisuuksia kansainvälistymisestä, ja haluavat vaihtaa ajatuksia sekä oppeja toisten samanhenkisten kanssa. Tilaisuuden järjestää FinFoodNet-hankkeen keskisuomalainen osatoteuttaja Jyväskylän Ammattikorkeakoulu.
Tilaisuudessa teemana Aasian vienti, kohdemaana erityisesti Japani. Yritysasiantuntija Jaana Puhakka, ProAgria Itä-Suomi kertoo elintarvikeviennin kokemuksista Japaniin muun muassa BIOSYS Japani -hankkeessa.
Tiistaina 30.9. klo 13 – 15
Jokilaakson Juusto, Juustotie 12, 42100 Jämsä (Vain paikanpäällä, ei etämahdollisuutta)
Katso lisätietoja tapahtumasta: Keski-Suomen ruokavientiklubi II tapaaminen | Jamk
Ilmoittautuminen etukäteen kahvitusten varaamiseksi 26.9. klo 12 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/0C9F8D224C6D6756
Maksuton tilaisuus on avoin kaikille ruokaviennistä kiinnostuneille myös muista maakunnista! Tervetuloa!
Lisätietoa tilaisuudesta ja hankkeesta:
leena.polkki@jamk.fi
suvi.kurkinen@jamk.fi
FinFoodNet – Suomalaiset Innokaupungit ja alueet vauhdittamassa ruokaratkaisujen vientiä -hankkeessa avainasemassa on alueiden välinen yhteistyö, vertaistuki ja erilaisten tukimahdollisuuksien näkyväksi tekeminen. Näin tuetaan ja kannustetaan yrityksiä kansainvälistymiseen ja vientiin. FinFoodNet toteutuksessa yhteistyössä Into Seinäjoki Oy, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Savonia-ammattikorkeakoulu, LAB-ammattikorkeakoulu, Vantaan kaupunki, Helsingin yliopisto ja Turun yliopisto.