- Tämä tapahtuma on mennyt.
Katsaus ravitsemussuositusten uudistamisprosessiin
16.3.2022 @ 15:00 - 16:15
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset uudistuvat tänä vuonna, kun ympäristökestävyys yhdistetään ravitsemussuosituksiin. Tule kuulemaan, kuinka suosituksia uudistetaan ja miten ne koetaan elintarvikealalla.
Ohjelma 16.3.2022 15:00 – 16.15 (sekä Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston vuosikokous klo 16.15 lähtien)
15:00 Tilaisuuden avaus
tuotekehittäjä Sanna Puranen Maitomaa & ETS:n Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston puheenjohtaja
15:05 Uusien ravitsemussuositusten valmistelu
professori Maijaliisa Erkkola, Helsingin yliopisto
15:25 Ympäristövaikutusten liittäminen suosituksiin
erikoistutkija Merja Saarinen, Luke
15:40 Ravitsemussitoumusten vaikuttavuus
toimitusjohtaja Liisa Pättiniemi-Fagerström, LiForno Oy
15:55 Yritysten kommenttipuheenvuorot
- Ruokademokratia tukee ravitsemussuositusten mukaista ruokavaliota, Health and Nutrition Manager Soile Käkönen, HKScan
- Fazer (tiedot tarkentuvat lähiaikoina)
16:15 Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston vuosikokous
Webinaari on avoin kaikille. Liput ja ilmoittautuminen.
Vuosikokous on avoin ja ilmainen kaikille ETS:n jäsenille. Vuosikokouksessa valitaan johtoryhmään jäsenet ja suunnitellaan vuoden 2022 jäsentoimintaa. Lämpimästi tervetuloa myös uudet jäsenet!