- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kasvua kestävästi ja kannattavasti ruoantuotantoon, Helsinki ja etänä
Tervetuloa Kasvua kestävästi ja kannattavasti ruoantuotantoon -tilaisuuteen 9.9.2025 Perho Green City Farmille Helsingin Malmille
Oletko kenties uusimaalainen ruoka-/elintarvikealan yrittäjä, asiantuntija tai työntekijä?
Tai vaikutatko maaseudun yrityskentässä?
Mietitkö ruoka-alan kehittämistä tai jopa yrityksen perustamista?
Kiinnostavatko vihreä siirtymä, verkostoituminen sekä liiketoiminnan kehittäminen osana isompaa innovaatioekosysteemiä?
Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan ruoka-alan vihreästä siirtymästä, verkostoista ja kasvun mahdollisuuksista.
Tilaisuudessa kuulet myös maaseudun yrityksille suunnatusta rahoituksesta ja yhteistyömahdollisuuksista, yrittäjäpuheenvuoroja, tutustut Green City farmin toimintaan sekä verkostoidut alan toimijoiden kanssa puutarhamocktailien merkeissä.
Ohjelma 9.9. klo 12.00-16.30:
– Tilaisuuden avaus, kahvi ja pieni suolainen
“Alkutuottajien datan käyttö liiketoiminnan kehittämisessä. Meidän data –hanke.” Liisa Pesonen, Luke
“Maaseuturahoituksen tarjoamat mahdollisuudet”, Maria Konsin-Palva, Uudenmaan ELY -keskus
“EIT Foodin tarjoamat yhteistyömahdollisuudet PK-yrityksille”, Susanah Aalto, EIT Food
“Uudistavan maatalouden periaatteet”, Essi Ruuskanen, Tuiskula Farm
14.30 -15.30 Peltokierros Green City Farmilla
15.30 – 16.30 Mocktailit ja verkostoituminen puutarhassa
16.30 tilaisuus päättyy
Tilaisuus on maksuton, sis.tarjoilut.
Hybridiosallistuminen:https://laurea.zoom.us/my/annentupa
Tilaisuuden järjestävät Laurea-ammattikorkeakoulun Maasta elinvoimaa -, Ruoka tuo yhteen – ja Vaikuttavat verkostot -hankkeet.