- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kasviproteiinit ammattikeittiöissä -webinaari
28.10.2021 @ 13:00 - 16:00
Turun yliopiston Brahea-keskuksen toteuttama Vastuullista proteiinia pöytään (Prote)-hanke haastoi kesällä useampia ammattikeittiöitä kokeilemaan paikallisia kasviproteiinituotteita omassa toiminnassaan. Alkusyksyn aikana ahkerissa kokeiluissa ovat olleet mukana niin härkäpapuun, herneeseen, kvinoaan, lupiiniin kuin hamppuunkin pohjautuvat tuotteet. Mitkä tuotteet ovat ihastuttaneet ja jäävät pysyvästi listoille, tai millaisia tuotteita keittiöissä ylipäätään toivotaan? Merkitse webinaarin ajankohta jo nyt muistiin ja tule linjoille 28.10 kuuntelemaan kokemuksia mm Sodexon, Arkean, Unican ja Unicafen keittiöistä sekä tarinaa voitokkaan Falleron takaa.
Milloin? 28.10. 13-16