- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kasvikset juotavaan muotoon – tuotekehityspaja, Pohjois-Karjala
15.2.2022 @ 08:00 - 16:00
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Vihannekset, juurekset, hedelmät, marjat ja sienet juomien raaka-aineina. Tuotekehitystyöpajassa on mahdollista kehittää eteenpäin omia reseptejä ja luoda uusia kasvistuotteita asiantuntijan avustuksella. Päivän aikana opitaan lainsäädännön vaatimuksia ja arvioimaan tuotteita astinvaraisesti. Mukaan mahtuu viisi kasvisjuomatuotetta valmistavaa yritystä.
Aika 15.2.2022 klo 8 – 16
Paikka Riveria, Niskala opetuskeittiö 1, Niskakatu 17, Joensuu.
Asiantuntija Jaana Elo, KoKo Palvelut
Ohjelma 8.00 – 16.00
- Tervetuloa, käytännön asiat ja aamukahvi
Marja-Leena Hirvonen, projektiasiantuntija ELLI-hanke - Kasvisjuomatuotteiden tuotekehitys
- Reseptin testaus käytännössä
- Lounastauko (omakustanteinen)
- Kasvisjuomatuotteiden tuotekehitys jatkuu
- Tuotteen pakkaaminen, pakkausmerkinnät, ravintoarvolaskelmat
- Aistinvarainen arviointi
Ilmoittautuminen 7.2. mennessä Anulle anu.lavola@uef.fi. Koulutuksen hinta 50 €/yritys sis. koulutuksen, materiaalin ja raaka-aineet.
Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!
Lisätietoja: https://ruokaketjuelli.fi/tapahtumat/kasvikset-juotavaan-muotoon-tuotekehityspaja/