Kansainvälistymisvalmennus – konseptin esittely, webinaari
pe 31. tammikuun @ 14:00 - 15:00
Hallitusohjelman mukaisen ruoka-alan kasvuohjelman toimenpidekokonaisuuus on käynnissä. Alkuvuodesta 2025 se täydentyi, kun Ruokatieto Yhdistys ry yhdessä Suvi ry:n kanssa alkavat rakentamaan yrityslähtöistä kasvualustaa, HY aloittaa ruokaviennin ja gastronomian opintokokonaisuuden suunnittelun ja Visit Finland tekee ruokamatkailukärjellä ruokamaakuvatyötä.
Osaamisen ja vientivalmiuksien kehittäminen on Kasvuohjelman yksi neljästä teemasta. Sen puitteissa maa- ja metsätalousministeriö on tilannut konseptisuunnittelun elintarvikeyritysten viennin avainhenkilöiden vientivalmiuksien ja vertaisoppimisen mahdollistamiseksi. Selvityksen ja konseptisuunnittelun toteutti MikiLINK/Mikaela Vuorisalmi.
Mikaela Vuorisalmi on valmistellut konseptia yhdessä alan toimijoiden ja yritysten kanssa, ja ehdotuksena on rakentaa se tiiviiksi osaksi ruokaviennin yrityslähtöistä kasvualustaa.
Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan!
Ohjelma 31.1.2025 klo 14.00 – 15.00
Avaussanat – valtiosihteeri Päivi Nerg
Valmennuskonseptin esittely – Mikaela Vuorisalmi, MikiLINK
Kommenttipuheenvuoro – kansliapäällikkö Pekka Pesonen
Kommenttipuheenvuoro – Ruokatieto Yhdistys ry
Kysymyksiä ja kommentteja