Kannattavampaa ruoka- ja elintarviketuotantoa ilmastoviisailla käytännöillä -webinaari
ke 27. marraskuun @ 13:00 - 15:00
Tervetuloa maarajat ylittävään webinaariin ilmastoviisaasta ruoka- ja elintarviketuotannosta! Luvassa ilmastoviisaita yritysesimerkkejä Suomesta ja Ruotsista, sekä tietoa ja keskustelua, kuinka voimme oppia toisiltamme.
Ohjelma (muutokset mahdollisia) 27.11. klo 13-15
- Ilmastoviisaat käytännöt Pohjois-Suomen ja -Ruotsin ruoantuotannossa, Nerine Mary George, Luulajan yliopisto, Climate-Food -hanke
- Sivuvirtojen hyödyntäminen poroteurastamoissa Suomessa, Niina Mattila, Aihkiporo
- Pohjoisen paikalliset arvot brändäyksessä ja markkinoinnissa, Anna Ahlqvist, Nyhléns Hugosons
- Teknologian avulla ilmastoviisas yritys – käytännön esimerkkejä ja ideoita, Peetu Virkkala, Oulun yliopisto, Kerttu Saalasti Instituutti, Climate-Food -hanke
- Työpajatyöskentely
Puheenvuorot tulkataan suomeksi ja ruotsiksi. Osallistu siis rohkeasti!
Lisätietoja ja ilmoittautumiset!
Webinaarin järjestää ClimateFood-hanke/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Hushållningssällskapet i Norrbotten-Västerbotten, Lapin ammattikorkeakoulu Oy, Oulun Yliopisto Kerttu Saalasti Instituutti ja Luulajan teknillinen yliopisto.