- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kalatalouden Innovaatiopäivät
ke 6. marraskuun @ 09:00 - to 7. marraskuun @ 13:00
Vuoden innostavin tapahtuma on taas täällä!
Ohjelmassa muun muassa:
Henri Alén: Uteliaisuutta, innovointia ja epäonnistumisia kokin maailmasta
Linda Frithiof, Sjömatsfrämjandet: kalan menekinedistäminen Ruotsissa
Factory-ravintoloiden Matti Karvonen: Kalankäyttö ja sen lisääminen ammattikeittiöissä – miten se tehdään?
Luken Janne Saarikko: Vientikaava – avain ruokajärjestelmän ongelmiin
Kaikkien innovaatio-ohjelmien kuulumiset
6.-7.11.2024 klo 9 – 13
Radisson Blu Seaside Hotel, Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!