- Tämä tapahtuma on mennyt.
KalaPaja 2 – uusia makuja lähikalasta ammattikeittiöille, Pohjois-Pohjanmaa
16.11.2021 @ 14:00 - 19:00
Kala-alan yritys- tai ammattikeittiöedustaja – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille!
Oulussa järjestettävässä työpajassa 16.11. klo 14-19 keskustellaan lähikalatuotteiden käytöstä ammattikeittiöissä, niiden saatavuudesta sekä tuotekehitystarpeista. Yrityksillä on mahdollisuus esitellä omia tuotteitaan. Tuotteiden soveltuvuutta reseptiikkaan testataan valmistamalla maistiaisia yhdessä osallistujien kesken. Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti kala-alan jalostajille, ravintoloiden ja ammattikeittiöiden edustajille sekä kalastajille.
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!