Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joutsenmerkityt ravintolat ja kongressikeskukset, webinaari

7.4.2022 @ 15:00 - 16:00

Joutsenmerkittyjen ravintoloiden ja kongressikeskusten uusissa kriteereissä korostetaan ruokahävikin ehkäisemistä. Myös vaadittujen luomuraaka-aineiden osuus on aiempaa suurempi. Vaadittu määrä nousee vaiheittain 7 prosenttiin kaikista raaka-aineista tai 19 päivittäin käytettävään luomutuotteeseen. Suuremmasta määrästä saa lisäpisteitä.

Joutsenmerkityssä ravintolassa on aina tarjolla kasvisvaihtoehto ja luomuraaka-aineita suositaan. Ravintolan on myös toteutettava toimenpiteitä, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia muilla tavoin. Toimenpiteitä voivat olla esimerkiksi kasvisruokapäivän järjestäminen ja lihan käytön vähentäminen. Kasvisruoka onkin yksi tehokkaimmista keinoista vähentää päästöjä.

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu Joutsenmerkityt ravintolat ja kongressikeskukset -webinaariin 7.4. klo 15 – 16.

 

Tiedot

Päivämäärä:
7.4.2022
Aika:
15:00 - 16:00