- Tämä tapahtuma on mennyt.
Jalostuksesta ja tuotteistuksesta boostia luomutuotantoon!
9.11.2021 @ 09:30 - 12:00
Tule kuulolle saamaan oppia ja ideoita luomutuotteiden menekin lisäämiseksi!
9.11.2021 klo 9.30-12.00, ohjelma pdf:nä.
Webinaarissa yrittäjät kertovat omakohtaisia kokemuksia yritystoiminnan kehittämisestä:
9.30 Tervetuloa linjoille! / Sisältöjohtaja Marko Jori, Pyhäjärvi-instituutti
9.45 Härkäpavun tuotteistus pellolta jalosteeksi / Elintarvike- ja maatalousyrittäjä J-P Aikola, Vihreä Härkä
10.30 Jaloittelutauko
10.40 Pakkausuudistuksen toteutus ja tulokset / Yrittäjä Petri Koivisto, Nordic Herbs Oy
11.15 Maidon tuottajasta juustomestareiksi / Yrittäjä Pekka Moisio, Heikkilän Juustola
11.45 Aamupäivän anti, keskustelu ja kysymyksiä / Hankeasiantuntija Tuuli Pirttikoski, Satafood Kehittämisyhdistys ry
12.00 Hyvää päivänjatkoa!
Ilmoittaudu mukaan 7.11.2021 mennessä tästä!
Ilmoittautuneille lähetetään Microsoft Teams -linkki tilaisuuteen 8.11.2021