- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ilmastoystävällisiä kalainnovaatioita ja liiketoimintamahdollisuuksia, Espoo, siirretään
3.4.2020 @ 09:00 - 15:00
Tilaisuus siirretty myöhempään ajankohtaan!
Kotimaisen kalan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja ilmastoystävällisiä innovaatioita käsittelevä tilaisuus järjestetään perjantaina 3.4.2020 VTT:n tiloissa Espoossa. Laita päivä talteen!
Alla esimakua tilaisuuden sisällöstä ja seuraa nettisivuja https://merijakalatalous.fi/, mistä löytyy myös ilmoittautumislinkki.
Kenelle: Ruoka-alan ammattilaisille, erityisesti kala-alan yrityksille sekä yksityisille ja julkisille ammattikeittiöille.
Aika: Perjantai 3.4.2020
Paikka: VTT (Tietotie 2, Espoo)
Järjestäjät: Maa- ja metsätalousministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, Kalatalouden innovaatio-ohjelma Blue Products
Teemat: Tutkimuksesta kohti kaupallistamista. Uudet kalatuotteet ammattikeittiöissä ja niiden kehitystyön vauhdittaminen.
Sisällöt:
Kotimaisen kalan rooli tulevaisuuden ruokajärjestelmässä.
Uusia konkreettisia mahdollisuuksia uusiksi tuotteiksi ja kotimaisen kalan arvon lisäämiseksi.
Onnistuneiden liiketoimintamallien esittelyjä. Kuinka edetä tutkimustuloksista kohti menestyvää liiketoimintaa?
Esimerkkejä ja ideoita, kuinka ammattikeittiöt voivat lisätä kotimaisen kalan käyttöä sekä edistää uusien tuoteinnovaatioiden läpimurtoa.
Uusia rahoitus- ja yhteistyömahdollisuuksia yrityksille ja ruokapalveluille.
Mahdollisuuksien mukaan tuotemaistiaisia ja tuote-esittelyjä.