- Tämä tapahtuma on mennyt.
Hyönteistuotteiden elintarviketurvallisuus ja ravitsemuksellinen laatu -työpaja, Pohjois-Savo
18.11.2020 @ 13:00 - 16:00
Ohjelma:
13.00 – 13.05 Tervetuloa, Puheenjohtaja Jenni Korhonen/UEF
13.05 – 13.45 Uuselintarvikkeet EU:ssa hyönteisnäkökulmasta, Anna Mizrahi/Ruokavirasto
13.45 – 14.10 Hyönteisten mikrobiologinen laatu ja ravintosisältö, Kati Riekkinen/Itä-Suomen yliopisto, Insect-Savo -hanke
14.10 – 14.15 Tauko
14.15 – 14.45 Hyönteisten käyttö elintarvikkeissa elintarviketeollisuuden näkökulmasta, Juhani Sibakov/Oy Karl Fazer Ab
14.45 – 15.05 Hyönteisten käyttö elintarvikkeissa tuotekehityksen näkökulmasta, Aija Viitaniemi/ChefBug Oy
15.05 – 15.50 Allergeenit hyönteisissä, Minna Anthoni/Ruokavirasto
15.50 – 16.00 Tilaisuuden yhteenveto
Työpaja järjestetään etäyhteydellä. Ilmoittaudu tilaisuuteen tiistaihin 17.11.2020 mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/D19F86DC69C9A647
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen tapahtuman alkamista.
Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.
Tilaisuuden esite
Tervetuloa!