- Tämä tapahtuma on mennyt.
Huoltovarma ruokaketju – luomu osana omavaraista alkutuotantoa, webinaari
9.11.2023 @ 09:30 - 11:00
Tervetuloa kuulemaan elintarvikesektorin ja ruokaketjun huoltovarmuudesta niin koko maassa kuin Satakunnassa ja siitä, miten luomutuotanto vaikuttaa huoltovarmuuteen Teams-webinaariin torstaina 9.11. klo 9.30-11! Webinaarin mainos täällä.
Ilmoittaudu webinaariin! – linkki lähetetään ilmoittautuneille 8.11.
Webinaarin ohjelma:
Elintarvikesektorin huoltovarmuus – johtava varautumisasiantuntija Miika Ilomäki, Huoltovarmuuskeskus
Case: Elintarvikeketjun toimijoiden näkemyksiä huoltovarmuudesta Satakunnassa – asiantuntija Reija Hietala, Pyhäjärvi-instituutti
Huoltovarmuus & luomutuotanto – professori Juha Helenius, Ruralia-instituutti
*Webinaarin järjestää Tiedolla osaamista luomutuotantoon -hanke. Hankkeen toteuttavat Satafood Kehittämisyhdistys ry, ProAgria Länsi-Suomi ja Pyhäjärvi-instituutti. Hanketta rahoittaa Satakunnan ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahastosta.