Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hungry for Finland tuotteistamisen työpaja Pohjois-Karjalassa

8.10.2019 @ 09:00 - 15:00

Miksi ihmeessä Suomen ruokamatkailun kehittämistä?

Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, jopa elämykset saavat matkailijan hymyilemään, tekemään uusintaostoksia ja jakamaan kokemuksia somessa. Ruokakokemuksen myötä matkailija tutustuu paikalliseen elämäntapaan, kulttuuriin ja perinteisiin, lähiruokaan ja luonnonantimiin. Ruoan takia valitaan myös matkakohteita. Suomen matkailun kilpailukyvyn takia ruokamatkailua tulee kehittää.

Joensuun tilaisuudessa ovat mukana alueelliset ruokamatkailuhankkeet Kalitka, Vastuullisen ruoka- ja luontomatkailun selvityshanke sekä Sisältöä kulinaristeille kulttuurista.

Paikka: Ravintola Kerubi, Rajakapteenin Pirtti (Siltakatu 1, 80100 Joensuu)

Aika: Tiistai 8.10.2019 klo 9.00-15.00

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu

Tiedot

Päivämäärä:
8.10.2019
Aika:
09:00 - 15:00