- Tämä tapahtuma on mennyt.
Hiilijalanjäljen viestiminen lounasruokailussa, Turussa ja etänä
16.5.2023 @ 11:00 - 15:00
Kasviproteiinien suosiminen vähentää hiilijalanjälkeä ja muita ympäristövaikutuksia, mutta miten saada kuluttajat suosimaan kasviproteiineja?
Tervetuloa Ilmastotavoitteiden viestiminen lounasruokailussa -tapahtumaan, joka käsittelee kestävän kehityksen teemoja lounasruokailun kontekstissa. Tapahtumassa keskitytään ilmastotavoitteiden viestimiseen lounasruokailussa ja kuullaan myös kestävän kehityksen näkökulmia julkisissa hankinnoissa. Lisäksi käydään läpi millaisin keinoin annoksen hiilijalanjäljestä on viestitty. Hiilijalanjäljen ilmoittaminen voi olla yksi tekijä joka auttaa kuluttajia tekemään ympäristöystävällisiä valintoja. Lisäksi tuodaan esiin myös yhtenäisten standardien käyttöönottoa, jotta kestävien ratkaisujen käyttöönotto ja arviointi olisi helpompaa ja yhtenäisempää eri organisaatioiden välillä.
Aika: Tiistai 16.5. 11:00-15:00
Paikka: Aistikattila, Turku
Zoomissa: 12:15-15:00