- Tämä tapahtuma on mennyt.
Hampun käyttö elintarvikkeena – mitä uutta ja huomioitavaa? -webinaari
2.9.2020 @ 13:00 - 14:00
Hampun siemeniä on hyödynnetty monipuolisesti elintarvikkeena jo pitkään. Hampun elintarvikekäyttö on kuitenkin puhuttanut alalla toimijoita, ja selkeästi on tarvetta myös laajemmalle ja selventävälle keskustelulle. Aihe liittyy myös Luken ScenoProt-hankkeeseen, joten tartuimme aiheeseen ja keräsimme asiantuntijoita kertomaan hampun elintarvikekäyttöön liittyviä uusimpia tutkimustuloksia. Mukana webinaarissa ovat myös Finola Oy ja Ruokavirasto omilla kommenttipuheenvuoroillaan.
Webinaari järjestetään 2.9. klo 13-14 ja sen järjestää ScenoProt-hanke. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja esittämään kysymyksiä aiheen tiimoilta!