Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

FSI Edu toolkit – ruokajärjestelmän kestävyyden tarkastelutyökalun esittelytilaisuus

10.9.2020 @ 17:00 - 18:30

Verkkotapahtuma ”Teaching the complexity of food sustainability in the Decade of Action – How to introduce FSI Edu toolkit in university curricula” 10.9.2020

​JAMK ja italialainen kestävän ruoan ja ravitsemuksen tutkimuskeskus Barilla Center for Food and Nutrition (BCFN) ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on jatkossa suunnitella ja toteuttaa kestävään ruokajärjestelmään ja kestävään ravitsemukseen keskittyviä koulutusprojekteja.

Konkreettisena esimerkkinä alkaneesta yhteistyöstä JAMK:n lehtori Francesca Allievi ja asiantuntija Minna Junttila osallistuvat 10.9. esiintyjinä BFCN:n verkkotapahtumaan ”Teaching the complexity of food sustainability in the Decade of Action – How to introduce FSI Edu toolkit in university curricula”.

Francesca on kehittänyt Food Sustainability Index toolkitin yhdessä BCFN:n kanssa ja käyttänyt sitä pari vuotta opetuksessaan niin JAMK:ssa kuin kansainvälisten partnereiden kanssa. FSI Edu toolkit on työkalu ruokajärjestelmän kestävyyden kompleksisen kentän ymmärtämiseen. Se antaa opiskelijoille mahdollisuuden kokemukselliseen oppimiseen ja ruokajärjestelmän kestävyyden tarkasteluun eri toimijoiden näkökulmista. Francescan moderoima tapahtuma lanseeraa FSI Edu toolkitin kansainvälisesti. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta.

Ohjelma ja rekisteröityminen: http://bit.ly/FSI_EDU

Lisätietoja:

Francesca Allievi, Lehtori, Palveluliiketoiminta (Kestävä Gastronomia), francesca.allievi@jamk.fi

Tiedot

Päivämäärä:
10.9.2020
Aika:
17:00 - 18:30